Aguero bi mogao napraviti transfer koji će uzdrmati fudbalski svijet

Iznevjerit će Atletico?

Aguero bi mogao napraviti transfer koji će uzdrmati fudbalski svijet

E. Čaušević

Argentinski napadač Sergio Aguero ovog ljeta bi mogao napustiti Manchester City nakon devet godina.

Aguero je u City stigao na ljeto 2011. godine iz Atletico Madrida za 40 miliona eura, te je postao legenda kluba s Etihada. Argentinac je postao najbolji strijelac u historiji kluba, ali čini se da je došlo vrijeme za rastanak.

Ovaj 31-godišnji napadač ima ugovor sa Cityjem na još godinu dana, no već su se pojavile špekulacije da će ovog ljeta napustiti Etihad. Pojavile su se priče da postoji opcija da se vrati u Argentinu, ali čini se da je još prerano za to.

Navodno, Aguero ima želju da se vrati u Španiju gdje je živio pet godina dok je igrao za Atletico. No, kako piše Marca mogao bi zabiti nož u leđa bivšem klubu jer se špekuliše da je na meti Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Marca piše da je Real pokazao veliki interes da dovede Aguera u svoje redove što bi bio zaista senzacionalan potez. Međutim, još uvijek nisu kontaktirali Argentinca i "ispipali" njegov puls oko eventualnog dolaska u kraljevski klub.

Aguero je samo otkrio da se jednog dana želi vratiti u Independiente, ali očito je da će ostati još neko vrijeme u Evropi. Da li će izdati Atletico i potpisati za Real ostaje nam da vidimo.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GigantMostarski
Aduriz se umirovio, a vi tramali iz ss.ba pisete o Aguero i kakvim sve ne likovima.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti