Velika sličnog s legendom

Fudbaler Juventusa promijenio imidž, jako liči na Seedorfa

Admin Čaušević

Pandemija koronavirusa i borovak u izoliciji su utjecali na imdž mnogobrojnih fudbalera, svakako najviše pažnje privlače oni koji igraju u najjačim svjetskim klubovima.

Među igračima koji su dozvolu za treniranje odlučili dočekati s novim imidžom je i zvijezda Juventusa, Douglas Costa.

Costa se poslije dolaska u Torino odlučio ošišati na "nulu", a svojom novom frizurom se pohvalio današnjom objavom na Instagramu.

Ono što je uočljivo na prvu je da Costa jako liči Clarenceu Seedorfu, nekadašnjem asu Milana, Real Madrida, Ajaxa i nizozemske reprezentacije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Serije A će se prema svemu sudeći nastaviti sredinom juna, a ostaje da se vidi da li će promjena imidža goditi iskusnom Brazilcu koji se u odigranom dijelu sezone i nije mogao pohvaliti zavidnom formom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.