Pregovori se vode iza kulisa: Juve ne odustaje od Pogbe, trojica idu u suprotnom pravcu?

Radi se na razmjeni igrača

Pregovori se vode iza kulisa: Juve ne odustaje od Pogbe, trojica idu u suprotnom pravcu?

E. Škorić

Pregovori Manchester Uniteda i Juventusa navodno se vode iza kulisa u Monacu i postoje razne mogućnosti.

Novinar Rai Sporta Paolo Paganini donosi zanimljive informacije i tvrdi da postoji mogućnost da Juventus da trojicu igrača Manchesteru u zamjenu za Paula Pogbu, kojeg u Torinu svim silama žele da vrate.

Čak i ako cijena od 110 miliona eura doživi pad, pretpostavlja se da će svejedno Juventus morati da ponudi igrače, koji ionako nisu u ozbiljnim planovima trenera Maurizija Sarrija za budućnost.

Među njima su Aaron Ramsey i Adrien Rabiot, koji su prošlog ljeta došli kao slobodni igrači, a Juve ih se želi riješiti kako bi smanjio troškove i kako bi mu ujedno pomogli da dođe do svoje "najveće želje".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Manchester United je već dugo zainteresovan za Douglasa Costu, ali Maurizio Sarri je sada spremniji pustiti Brazilca nakon jedne sezone, dok prošlog ljeta nije želio ni da čuje za to.

Zbog pandemije koronavirusa, klubovi sve više posežu za razmjenama i izbjegavaju da plaćaju novcem, pa je stoga jasno zašto bi dogovor Manchestera i Juventusa na kraju mogao biti takav da se napravi razmjena među igračima.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Вултурес
Istina...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi