Borussija slavila novu pobjedu

Favre: Igra se bez publike? Dobro je ovako, igrači me bolje čuju

Admin Čaušević

Možda i odlučujuću utakmicu za prvaka Njemačke Borussija Dortmund je najavila sigurnom pobjedom nad Wolfsburgom. Bilo je 0:2. 

Borussiji su za nova tri boda bili dovoljni po gol u oba poluvremena. Raphael Guerreiro je pogotkom u prvom dijelu potvrdio sjajnu formu, a u nastavku je isto uratio Achraf Hakimi.

Susret se igrao bez prisustva publike, a čini se da Lucien Favre nema ništa protiv toga da na tribinama nema gledatelja. Kako kaže, komunikacija s igračima je puno bolja.

"Zasluženo smo pobijedili i od početka meča smo pokazali da želimo pobjedu. Vrlo dobro smo kontrolisali igru u prvom dijelu. Igra se bez publike? Dobro je ovako, igrači me bolje čuju", kazao je Favre.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Borussija je nastavak Bundeslige započela sa dva sigurna trijumfa. U utorak će na Signal-Iduna Parku dočekati Bayern te ukoliko želi ostati u trci za titulu poraz u tom susretu je neprihvatljiv.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.