Stvara probleme Barceloni

Izvor blizak Brazilcu ESPN-u otkrio: "Arthur želi ostati, nema smisla da ide u Italiju"

E. Škorić

Brazilski reprezentativac Arthur Melo navodno je ipak donio odluku o ostanku.

Iz dana u dan se situacija mijenja kada je u pitanju veznjak Barcelone, koji se smatra ključnim u pokušaju Katalonaca da dovedu Miralema Pjanića. Podsjetimo da je Juve spreman pustiti Pjanića ako dođe Arthur, ali on je, unatoč nedjeljnim vijestima da je prihvatio da ode u Torino, navodno ipak donio konačnu odluku o ostanku.

Vijest je za ESPN potvrdio blizak izvor koji je želio ostati anoniman: "Arthur želi ostati u Barceloni 100%, nema namjeru mijenjati klub."

"Nema tu ništa loše jer nema smisla da ide u Italiju", dodao je ESPN-ov izvor koji se smatra jako bliskim nogomteašu, čija je majka također priznala da njen sin ne želi da ide jer je sretan u Barceloni.

U međuvremenu je Mundo Deportivo donio priču kako će Barcelona pokušati dogovoriti s Juventusom posao u koji će biti uključen Pjanić s jedne i Ousmane Demble s druge strane.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.