Stara dama ima novi plan: Za Pjanića će dobiti petog najskupljeg igrača u historiji!

Pregovori uveliko traju

Stara dama ima novi plan: Za Pjanića će dobiti petog najskupljeg igrača u historiji!

A. Čaušević

Medijski napisi da će Miralem Pjanić na ljeto napustiti Juventus u sve učestaliji. Bh. reprezentativca svakodnevno sele u Barcelonu, Pariz, London.

Dojam je da je za Pjanićevo angažovanje najzagrijanija Barcelona, ali PSG i Chelsea se također nadaju mogućem angažovanju 30-godišnjeg veznjaka. Pregovori između Katalonaca i Torineza su uveliko u toku.

Vrlo je izgledno da će doći do razmjene. Ali je samo pitanje na koji način dogovoriti "trade", a da obje strane budu zadovoljne. Do sada se pojavilo niz kombinacija, ali bez konačnog "da".

Arthur uopšte nije zainteresovan za napuštanje Nou Campa, Nelson Semedo bi radije u Manchester City kao zamjena za Joaoa Cancela, pa je Stara dama došla do nove ideje.

Mundo Deportivo na svojoj današnjoj naslovnici donosi vijest da se Juventus raspituje za Ousmanea Dembelea, petog najskupljeg igrača u historiji. Francuz je prije tri godine plaćen 125 miliona eura.

Dembele se baš i nije proslavio u Barcelonu. Njegovu avanturu u Kataloniji su do sada obilježili nedisciplina i brojne povrede. Ovaj 23-godišnjak se i trenutno oporavlja od teške povrede.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Quique Setien samo četvoricu igrača smatra nedodirljivim to su Antoine Griezmann, Lionel Messi, Frenkie de Jong i Marc-Andre ter Stegen, pa bi Dembele vrlo lako mogao pakovati kofere ovog ljeta.

Barcelona bi dobila Pjanića, a Juventus posudio Dembelea s pravom otkupa sljedeće sezone po povoljnim uslovima. To je špekulacija Mundo Deportiva za koju će naredne sedmice pokazati da li je bila tačna ili je samo još jedna u nizu klasičnih transfer bombi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

szlaja
Dosadni ste ko proljev
6 0
kokoalo
Koliko ste dosadni!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi