"Zapalio" društvene mreže

Ima li šta da ne može? Ronaldo "trojku" nogom proslavio kao gol

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo se prošle sedmice priključio treninzima Juventusa i nastavak sezone će dočekati potpuno spreman. 

Ronaldo je tokom karijere zabio preko 700 golova iz raznih pozicija. Dojam je da s loptom može sve, što je pokazao i jučer.

Nakon što je završio trening sjajni Portugalac je nogom postigao vrlo efektan koš. Kako je poznat kao osoba koja voli da pobjeđuje i ovaj pogodak je proslavio kao gol.

Najpopularniji fudbaler današnjice je izgovorio svoje poznato "siuu", stisnuo pesnicama i odmah pogledao prema kamerama da provjere je li sve snimljeno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ronaldo se očigledno zaželio fudbala nakon više od dva mjeseca pauze i da nastavi gdje je stao jer se u trenutku prekida sezona nalazio u izvrsnoj formi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.