Motorist

Dvije zvijezde Milana na motorima jurišaju gradom, a nije teško pogoditi ni o kome se radi...

Edmir Škorić

Zlatan Ibrahimović povrijedio se na jednom od posljednjih treninga Milana, ali očigledno je riječ o lakšoj povredi.

Prve informacije nakon jučerašnje povrede bile su jako pesimistične, izgledalo je kao da bi mogao da pauzira duži period, govorilo se čak i o kraju njegove karijere, no ubzro su testovi pokazali da je riječ o lakšoj povredi mišića lista desne noge.

Iz Rossonera su saopštili da je tetiva ostala netaknuta, te da Ibrahimovića naredni pregled čeka za desetak dana kada bi se trebao znati i datum povratka na teren.

No, Šveđaninu očito nije ništa, pošto je danas na društvenim mrežama objavio nekoliko videa na kojima se vidi kako zajedno s Hakanom Calhanoglouom vozi po cestama Milana na svom motoru.

Zlatan je poznat kao veliki ljubitelj adrenalina, brze vožnje i motora, pa je tako sunčan dan u Italiji odlučio iskoristiti da se provoza u društvu saigrača i reprezentativca Turske.

Objava je mnoge ostavila u čudu, a neki su ispod fotografije na Instagramu pisali: "Zar ti nisi povrijeđen?".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.