Šta će reći navijači?

Pogledajte kako će izgledati domaći dres Manchester Uniteda za sezonu 2020/21

Izgled novog domaćeg dresa Manchester Uniteda procurio je na internet. 

Kao što smo i navikli, dres je gotovo kompletan u crvenoj boji, sa bijelim linijama po rukavima i crnim preko ostalih dijelova, ali u mnogo suptilnijoj mjeri nego što su se navijači bojali.

Naravno novi dres, koji kreira Adidas, uključuje i logo te firme kao i logo generalnog sponzora Chevroleta.

Donji dio domaće opreme ponovo će biti bijeli šorc, a za razliku od prošle sezone očekuje se da se klub vrati i bijelim štucnama.

Treba reći i to da će igrači pročekati dok obuku novu opremu jer nova sezona vjerovatno počinje dosta kasnije nego što smo navikli.

Prvo treba da se završi ova koja je suspendovana, a za sada još uvijek nije poznato kada će to biti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Izabranici Ole Gunnara Solskjaera prije suspenzije sezone nalazili su se na 5. poziciji sa 45 osvojenih bodova i u slučaju nastavka sezone borit će se za Ligu šampiona.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.