Foto: Screenshot

Adrian Mariappa može nastaviti sa radom

"Kao nov": Fudbaler Watforda ponovo na treningu nakon pozitivnog testa i izolacije

Teme:

Iskusni štoper Watforda Adrian Mariappa se danas vratio treninzima nakon perioda samoizolacije zbog pozitivnog testa na Covid-19.

Mariappa je bio jedan od šestorice pozitivnih u Premier ligi nakon prve runde testiranja. Pored Mariappe tada su pozitivna na koronavirus bila i dvojica članova osoblja Watforda.

Nakon što su rezultati testova stigli, svi su morali u obaveznu sedmodnevnu izolaciju.

Period izolacije je prošao, a Mariappa se danas vratio i na treninge.

Watford je objavio kratki video snimak Mariappe, a reprezentativac Jamajke djeluje "kao nov", kao da nikakvih posebnih problema nije ni imao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Mariappa je bio iznenađen kada je saznao da je pozitivan na Covid-19, s obzirom da je istakao da se pridržavao svih preporučenih mjera, te da skoro nije napuštao svoj dom tokom pandemije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.