Vrijeme će pokazati

Je li ovim riječima na Instagramu Miralem Pjanić potvrdio konačnu odluku?

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić intenzivno se povezuje s Barcelonom, ali klubovi nikako da pronađu zajednički jezik.

Bh. veznjaka ovog ljeta žele dovesti Barcelona, PSG i Manchester United. On je još ranije navodno prihvatio uslove Katalonaca, ali razmjena s Barcelonom nije bila izvodiva, prije svega jer je torinska momčad željela isključivo Arthura Mela, a Brazilac uporno odbijao da napusti Španiju.

Iz katalonskog velikana zatim su nudili igrače poput Ivana Rakitića, Artura Vidala i Ousmanea Dembelea, ali sve ponude Juventus je odbio i navodno, prema zadnjim informacijama, želi Frenkiea de Jonga.

Saga se nastavlja, teško je u ovom momentu reći postoje li velike šanse da Pjanić ipak završi u Barceloni, mada su mnogi sumnjičavi nakon posljednje Pjanićeve objave na Instagramu.

On je, naime, objavio fotografiju u zagrljaju sa saigračima Stare dame uz poruku: "A sada, pobijedimo zajedno". Znači li to i definitivna potvrda njegove odluke o ostanku u Torino?

Potražite više informacija na temu Serie A:

Da, vjerovatno je fotografiju Pjanić objavio nakon saznanja da se vraća Serija A u junu, ali moglo bi ujedno značiti kakvi su njegovi planovi u budućnosti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.