Gerard Romero otkrio novu ponudu Juventusa: Jasno je koga Stara dama želi umjesto Pjanića

Pregovori ne idu baš najbolje

Gerard Romero otkrio novu ponudu Juventusa: Jasno je koga Stara dama želi umjesto Pjanića

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić prethodnih sedmica je meta špekulacija da će napustiti Juventus i karijeru nastaviti u Barceloni.

Španski i italijanski mediji već neko vrijeme pišu o tome da Juve i Barca uveliko pregovaraju oko transfera Pjanića i da su velike šanse da ćemo bh. veznjaka od naredne sezone gledati u dresu katalonskog kluba.

Zbog finansijske krize Barcelona želi da uključi u ovaj dogovor barem jednog svog igrača, ali ponuđene opcije se ne sviđaju Juventusu. Stara dama je htjela Arthura Mela u zamjenu za Pjanića, ali je Brazilac to odmah odbio.

Katalonci su nakon toga nudili Ivana Rakitića, Artura Vidala i Jean-Claira Todiba, ali Juventus nije bio zainteresovan za njih. Španski novinar Gerard Romero u večerašnoj emisiji na RAC 1 otkrio je nove informacije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, on tvrdi da pregovori oko Pjanića još uvijek traju, te da je Juventus pristao da se Vidal vrati u Torino, ali samo uz opciju da s njim dođe i Ousmane Dembele što će se teško desiti. Juve bi u tom slučaju pristao da uz Pjanića na Camp Nou pošalje i Mattiju De Sciglija.

"Barcelona je Juventusu ponudila i Jean-Claira Todiba, ali su oni jasno rekli da ga ne žele. Juve želi Dembelea i Vidala, ali će njih biti veliki izazov nagovoriti da budu dio transfera Pjanića", rekao je Romero.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
Čauševiću de nam reci jel Pjana prešao u Barcelonu? Jako sam nervozan jer danas još nijednom nisam naišao na tu informaciju za razliku od prethodna 4 dana.
8 3
Benjamingst
Umjesto copy-pasa, kao pravi novinari nazovete Pjanica I uradite itreviju sa njim nego da postavlja te gole zene I cak pornice.... sutra ponovo krecete PSG..... I Georgina, Wanda itd!!!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi