Je li Milanov ili?

Navijače Milana zbunuju Ibrine objave: "Za koga ti igraš?"

Edmir Škorić

Zlatan Ibrahimović vratio se u Švedsku i ponovo naljutio čelnike Milana.

Ibrahimović se u ponedjeljak povrijedio na treningu, no ubrzo se ispostavilo da nije riječ o težoj povredi, a već dan kasnije (utorak) Zlatan je na motoru jurio ulicama italijanskog grada.

Zlatan ima naredni pregled tek za desetak dana, a u međuvremenu se vratio u Švedsku gdje će ostati do 3. juna, ali po povratku u Italiju morat će ponovo u izolaciji, dok će prvenstvo u Italiji biti nastavljeno 13. ili 20. juna.

Švedski napadač je odnedavno suvlasnik Hammarbyja i zanimljivo da je na svojim profilima na društvenim mrežama poslao poruku: "Vidimo se na terenu" uz promotivni video koji najavljuje povratak švedskog nogometa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

To bi moglo značiti da će se obistiniti nagađanja o tome da će Ibra okončati sezonu u Milanu, pa obući dres kluba čiji je suvlasnik i zbog čega ga toliko mrze navijači bivšeg kluba Malmea. U međuvremenu, zbunjeni su navijači Milana, koji se pitaju da li je Ibra uopće igrač Milana ili Hammarbyja? Ali, znate njega, on ne mari previše za takve komentare.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.