Norvežanin se povrijedio u meču protiv Bayerna

Milionerima je krenulo nizbrdo: Haaland ne igra u nedjelju

Borussia Dortmund minuli utorak neće pamtiti po dobrom. Milioneri su na domaćem terenu izgubili od Bayerna (0:1) i sveli šanse za titulu na minumum, a na istoj utakmici se povrijedio i sjajni mladi napadač Borussije Erling Haaland.

Haaland je igru morao napustiti u drugom poluvremenu, a povrijedio se nakon sudara sa glavnom arbitrom meča.

Dobio je tada mladi Norvežanin udarac u koljeno i odšepao sa terena.

Danas je trener Borussije Dortmund Lucien Favre saopštio da Haalanda zbog povrede koljena sigurno neće biti na terenu ni u nedjelju kada njegov tim gostuje Paderbornu.

Bez obzira na to, Milioneri su apsolutni favoriti u duelu sa "davljenikom" Paderbornom. Kladionica MOZZART na pobjedu Borussije nudi kvotu 1.33. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel Paderborna i Borussije!

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Pored Haalanda na duže staze je Favre ostao bez Dahouda i Reusa, dok se Witsel počeo oporavljati.

Utakmica na Benteler Areni se igra u nedjelju od 18:00.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.