U Dortmundu se samo nasmijali na ponudu Manchester Uniteda

Žele Jadona Sancha

U Dortmundu se samo nasmijali na ponudu Manchester Uniteda

E. Čaušević

Mladi engleski fudbaler Jadon Sancho ovog ljeta će biti jedna od glavnih meta mnogih evropskih velikana.

Sancho je u Dortmund stigao prije tri godine iz Manchester Cityja za svega osam miliona eura, te je pokazao da se radi o fantastičnom igraču. Navodno, on želi da se vrati u Englesku, a u posljednje vrijeme najviše se povezuje s Manchester Unitedom.

Iz Dortmunda su na sve to jasno poslali poruku da Sancho može ići samo u slučaju da neko plati za njega 85 miliona eura. No, Crveni đavoli pokušavaju naći neko drugo rješenje jer nisu u mogućnosti izdvojiti toliku sumu novca za Sancha.

Jučer su engleski mediji objavili da United u sve želi uključiti i jednog svog igrača, a riječ je o Alexisu Sanchezu. Čileanac trenutno igra u Interu na posudbi, ali je jasno da će se vratiti na Old Trafford na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Međutim, već danas su iz Dortmunda ekspresno odgovorili i poručili da nema šanse da pristanu na takvu razmjenu igrača. Iako je Alexis sigurno vrhunski fudbaler očito je da u Dortmundu smatraju da nije dostojna zamjena za Sancha.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kasikara
E baš je Man Utd postao smiješan klub, današnji TOP igrači izbjegavaju taj klub..
3 1
ek76
Pa ko bi prihvatio takvu ponudu, Dortmund sigurno nece igraca koji je vec stariji, cesto povrijedjen i koji dobija 500 000 hiljada funti sedmicno.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi