Nakon Damira Šovšića i Zadranin ide iz Mostara

Ivan Čurjurić napušta HŠK Zrinjski · Saznajemo

Ivan Čurjurić kojem sutra ističe ugovor s HŠK Zrinjski, neće produživati vjernost s mostarskim klubom. 

Tako će 31-godišnji Zadranin postati slobodan igrač i potražit će novi klub.

U Zrinjski je Čurjurić stigao krajem januara 2019. godine iz redova sarajevskog FK Željezničar. Ovaj ofenzivni vezni igrač imao je nekoliko zapaženih partija za Mostarce, no u posljednje vrijeme njegova minutaža je bila smanjena. 

Čurjurić je za Zrinjski skupio ukupno 19 odigranih utakmica od kojih 15 kao starter, a ubilježio je po tri gola i asistencije. Nakon Damira Šovšića ovo je drugi igrač Plemića s kojim klub neće produžiti suradnju a u redovima Mostaraca još je nekoliko igrača kojima ističu ugovori i još nije poznato ko će ostati a ko produžiti ugovore sa Zrinjskim. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.