Sve je sredio po svom ukusu

Lingard otvorio vrata svog doma za MTV Cribs i pokazao u kakvom luksuzu živi

Endin Čaušević

Fudbaler Manchester Uniteda, Jesse Lingard, odlučio je otvoriti vrata svog doma za popularnu emisiju MTV Cribs.

U ovoj emisiji poznate ličnosti pokazuju svoje luksuzne domove, a na red je sada došao i Lingard. Emisija će biti prikazana večeras, ali su se već pojavile neke fotografije koje pokazuju u kakvom luksuzu živi ovaj fudbaler.

Radi se o vili u Manchesteru koja ima čak pet spavaćih soba, kino sobu, bazen, ogroman dnevni boravak i još mnogo toga. Ono što je privuklo najviše pažnje jeste trenutak kada je Lingard pokazao svoj ormar.

U njemu se nalazi dosta odjeće i obuće raznih poznatih brendova. Čuva čak i dresove u kojima je igrao posebne utakmice, a o broju patika koje posjeduje ne treba ni govoriti.

"Tu je moja odjeća, donji veš i dresovi iz reprezentacije Engleske. Volim doći ovdje svako jutro kada se spremam da pogledam te dresove i podsjetim se na posebne trenutke.

Lingard je pokazao kako je preuredio svoju kuhinju koja izgleda zaista nevjerovatno, ali i dvorište na kojem mu mnogi zavide. Naravno, baš kao i kod svakog fudbalera tu je i privatna teretana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.