Odlične vijesti iz Engleske: Bez pozitivnih u četvrtoj rundi testiranja
Foto - EPA

Nula zaraženih na 1130 uzoraka

Odlične vijesti iz Engleske: Bez pozitivnih u četvrtoj rundi testiranja

M. Šljivak

Nakon četvrte runde testiranja na koronavirus među klubovima engleske Premier lige potvrđeno je da nema pozitivnih rezultata.

Nakon što je u prva tri kruga testiranja bilo pozitivno 12 članova ekipa iz Premiershipa, četvrto obavljeno testiranje među 1130 uzoraka nije otkrilo prisustvo koronavirusa.

Ovo je svakako veoma dobra vijest pred nastavak sezone u Premier ligi koji je zakazan za 17. jun i potvrda da se odradio odličan posao u borbi protiv virusa.

Nastavak sezone u društvu najboljih engleskih klubova kreće sa zaostalim utakmicama 28. kola (City - Arsenal, Aston Villa- Sheffield Untied), dok će ostatak timova na teren 19. ili 20. juna.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pored Premiershipa nastavit će se i takmičenje u FA Kupu. Četvrtfinalni susreti bi se trebali igrati 27. i 28. juna, dok su za polufinala za sada rezervisani 11. i 12. juli. Finale bi se trebalo igrati 1. augusta.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi