Vraća se u domovinu

Baždarevićev adut konačno našao novi klub?

Daniel Pavlović, fudbaler koji je za vrijeme ere Mehmeda Baždarevića debitovao za BiH, na pragu je novog angažmana.

Bez angažmana je Pavlović od ljeta 2019. godine kada se razišao sa Perugijom, a na zalasku karijere sada bi se trebao vratiti u Švicarsku gdje je inače i rođen.

Tamošnji mediji prenose kako je Pavlović na radaru prvoligaša Lugana u kojem bi trebao zamijeniti Linusa Obexera koji će do kraja sezone biti 'out' zbog povrede.

Pavlovićevo ime je dobro poznato Švicarcima. U prošlosti je bio jedan od najboljih igrača Grasshoppersa i ujedno kapiten, što mu je kasnije donijelo transfer u Serie A, a još je igrao za Schaffhausen i mlađe kategorije St. Gallena.

Također, prošao je i sve omladinske selekcije Švicarske prije nego što je 2017. godine debitovao za našu reprezentaciju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.