Zaboravljeni reprezentativac BiH ide u - Iran?!

Karijera mu u padu

Zaboravljeni reprezentativac BiH ide u - Iran?!

Zaboravljeni reprezentativac BiH Daniel Pavlović nalazi se pred iznenađujućim transferom.

U vremenu kada je dobijao pozive u reprezentaciju Pavlović je igrao na visokom nivou, u Seriji A, međutim posljednjih godina njegova karijera je u rapidnom padu.

Najprije je Pavlović pauzirao jedan period, a potom otišao u Perugiju za koji nije odigrao niti jedan meč, no u život bi ga mogao vratiti iranski Esteghlal kojeg odnedavno vodi Italijan Andrea Stramaccioni.

Pregovori su, sudeći prema natpisima inostranih medija, već u podmakloj fazi i u narednim danima se očekuje da Pavlović i zvanično stavi paraf na ugovor s Esteghlalom koji se takmiči u iranskoj 1. ligi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Najveći trag Pavlović je u karijeri ostavio u Grasshoppersu čiji je dres nosio punih pet sezona, od čega je u posljednjoj bio i kapiten. Potom je uslijedila epizoda u Italiji tokom koje je pored Perugije igrao još za Crotone, Sampdoriju i Frosinone.

Za reprezentaciju BiH odigrao je dvije utakmice u periodu kada je selektor bio Mehmed Baždarević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi