Milićević se vraća u drugu domovinu: "Da, to je opcija"

Bivši reprezentativac BiH

Milićević se vraća u drugu domovinu: "Da, to je opcija"

Nekadašnji "A" reprezentativac BiH Danijel Milićević u potrazi je za novim klubom.

Milićević je u prijevremeno završenoj sezoni zabio pet pogodaka i tome dodao sedam asistencija, što je odlična statistika za fudbalera koji igra u veznom redu, no svejedno u Eupenu neće ostati.

S obzirom da je već napunio 34. godine, u Eupenu su odlučili da se okrenu mlađim snagama i požele Milićeviću sreću u nastavku karijere, a već sada se nekoliko klubova interesuje za njegove usluge.

Nakon što smo pisali o interesovanju drugoligaša Union Saint Gillisa kojeg vodi njegov bivši trener, sada se spominje povratak u Švicarsku, tačnije Lugano gdje je igrao od 2004. do 2006. godine.

Takve glasine pokrenuo je igrač ovog kluba Mijat Marić koji je veliki prijatelj s Milićevićem.

"Da, to je opcija", rekao je Marić u intervjuu za BRF.

Ukoliko se transfer realizuje, to bi Milićeviću ujedno bio povratak u zemlju u kojoj je rođen i za koju je igrao do 20. godine.

Top Komentari

Penderinos
Igra odlično u eupenu, šteta sto nije dao vise za reprezentaciju
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi