Čestitao im na tituli

Vincent Tan se javio iz Kuala Lumpura i pokazao da nosi poseban dres Sarajeva

Endin Čaušević

Premijer liga Bosne i Hercegovine zvanično je završena u ponedjeljak, a titula je pripala FK Sarajevo.

Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH odlučio je prekinuti fudbalsku sezonu, a konačan ishod u Premijer ligi zaključen je prema trenutnom stanju na tabeli. Titula je tako pripala Sarajevu, a igrači i navijači ovog tima su znali kako da je proslave.

Čestitka za bordo klub stigla je i od bivšeg prvog čovjeka Sarajeva, Vincenta Tana, koji se oglasio iz Kuala Lumpura.

"Pozdrav iz Kuala Lumpura. Zdravo Sabrina, igrači FK Sarajevo, ostali članovi, trener i ono što je najvažnije svi navijači kluba. Čestitam vam jer ste drugu godinu zaredom uspjeli biti šampioni. Veoma sam sretan i nadam se da ćete i naredne godine biti prvaci".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Iako više nisam u klubu i dalje sam itekako zainteresovan za dešavanja u klubu i Sabrina mi redovno izvještava šta se dešava. Želim da vam kažem da ste veoma sretni jer sam dao svoje vlasništvo dobroj grupi ljudi i oni vas maksimalno podržavaju. Jednog dana kada se trenutna situacija popravi nadam se da ću doći da vas posjetim. Kada se pandemija smiri i kada svi budemo mogli putovati. Još jednom čestitke FK Sarajevo i želim da vam pokažem dres gdje piše "amidža". Sve najbolje".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.