Vlasnik FK Sarajevo uputio izvinjenje Musemiću, zahvalio se Marinoviću, od navijača traži samo jedno

Video poruka iz Vijetnama

Vlasnik FK Sarajevo uputio izvinjenje Musemiću, zahvalio se Marinoviću, od navijača traži samo jedno

A. Čaušević

FK Sarajevo je po drugi put u nizu prvak BiH. Bordo klub je prije nekoliko dana na stadionu Koševu, gradskim ulicama i u zatim na privatnoj zabavi proslavio novi veliki uspjeh.

Prilikom proslave u jednom od sarajevskih restorana klupskom rukovodstvu, igračima, stručnom štabu i ostalim uposlenicima putem video poruke iz Vijetnama.

Nguyen Hoai Nam se izvinio Husrefu Musemiću jer se tokom smjene nije uspio s njim sastati, zahvalio se Vinku Marinoviću, a od navijača je zatražio samo jedno - da ostanu uz klub bez obzira na sve.

"Želim vam sve najljepše iz Vijetnama. Nadam se da ste tokom pandemije koronavirusa zdravi i na sigurnom. Znam da je večeras posebna noć za sve nas koji volimo FK Sarajevo. Želim iskoristiti ovu priliku da se zahvalim svima, svim mojim igračima, osoblju, upravi kluba i navijačima za podršku tokom sezone."

"Bilo je teško, bili su pod velikim pritiskom, a danas smo dobili nagradu za to. Zahvale ću uputiti svim trenerima i njihovim stručnim štabovima."

"Posebni izrazi zahvalnosti idu Husrefu Musemiću, koji je bio dugo sa nama, a koji je imao velike zasluge za osvajanje titule. Želim mu uputiti i izvinjenje, nisam se uspio sastati sa njim tokom smjene. Žao mi je."

"Želim se zahvaliti i Vinku Marinoviću koji je tim preuzeo početkom godine i omogućio da se ovo ostvari. Hvala ti Vinko. Posebna zahvala mora ići timu, svim igračima. Ušli su cijelim svojim srcem u ovo, išli su korak po korak da ostvare ovu pobjedu”, rekao je Nam.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Posebnu i najveću zahvalu iz dubine srca dugujem svim navijačima FK Sarajevo koji su uvijek bili sa nama. Pamtim kraj 2019. godine, primio sam mnogo poruka na Facebooku. Mnogi su bili ljuti i razočarani mojim postupcima i postupcima Uprave."

"Prihvatam da to navijači rade zato što vole klub, hvala vam. I kad ste ljuti i kad ste sretni, hvala vam za podršku. Molim vas samo jedno, ostanite uz FK Sarajevo, bez obzira na sve. Još jednom, hvala vam svima, ja volim FK Sarajevo”, poručio je Nam.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zmijuga.loma
Meni ovo sega ocami.. kad spomenu manji sarajevski klub pa kazu vlasnik iz Vijetnama haha. I jos neke navijace, vecinom Foca, Ustikolina, Rogatica..
2 17
Hasimaga
Covjek ULAZE svoje novce u najbolji BH klub,a poznata muljatorska familija osimovci OTIMA od svog cirkus kluba i to sa KAMATAMA hahahaha , mitomani
13 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije