Ne vjeruje da će se nešto promijeniti

Bernd Leno objasnio zašto se neće vratiti u Bundesligu: "To je dosadno i tužno"

Endin Čaušević

Njemački golman Bernd Leno je prije dvije godine odlučio karijeru nastaviti u Arsenalu.

Leno je u londonski klub stigao iz Bayern Leverkusena za 25 miliona eura, te je potpisao petogodišnji ugovor. Ove sezone Arsenalu ne ide baš najbolje u Premiershipu, ali Leno je znao pružiti nekoliko dobrih partija.

Za njemačkog golmana se počelo špekulisati da bi na kraju sezone mogao napustiti Topnike i vratiti se u Bundesligu, ali je on to demantovao na zanimljiv način.

"U Bundesligi se sve unaprijed zna. Bayern je prvak kao i uvijek i to je dosadno i tužno. Očekujete uzbudljivu utrku za prvaka, ali toga nema. Sumnjam da će i biti u bližoj budućnosti jer je Bayern zaista prejak", rekao je Leno.

Leno se nedavno povezivao i s prelaskom u Bayern, ali je to odbio jer ne želi biti rezerva Manuelu Neueru. Jasno je da se ovaj 28-godišnjak neće tako skoro vraćati u neki klub iz Bundeslige.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.