Sead Kolašinac otpisan u Arsenalu?
Foto - EPA

Englezi tvrde

Sead Kolašinac otpisan u Arsenalu?

Midhat Šljivak

Menadžer Arsenala Mikel Arteta navodno je otpisao Seada Kolašinca za narednu sezonu.

Kako navode engleski mediji, španski stručnjak je odlučio prekrižiti četvoricu fudbalera i od njihove prodaje novac želi investirati za nova pojačanja.

Shkodran Mustafi, Sokratis Papastathopoulos, Rob Holding i Sead Kolašinac su igrači koji su na listu za prodaju. Svi su defanzivci i Arteta upravo taj dio ekipe želi osvježiti novim imenima.

Kolašinac je imao dosta problema s povredama u proteklim mjesecima. Propustio je većinu utakmica, pa je na poziciju lijevog beka stigao Kieran Tierney iz Celtica.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Izvjesno je kako će Tierney biti prvi izbor na ovoj poziciji. Kolašinac neće imati previše prostora za igru i Arteta je odlučio da ga pokuša unovčiti.

Reprezentativac BiH je u Arsenal stigao 2017. godine iz Schalkea, a odigrao je 92 utakmice i postigao je pet pogodaka.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SakeArsenal
Tako treba, cijelu odbranu u pm.
5 2
adis04
A onaj Pasic neki dan napisa da je Tierney promasaj Arsenala i da ce otici,bar se dogovorite sta objavljujete a ne samo da pisete glupsosti !
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi