Arteta želi prodati jedanaest igrača, među njima nekoliko velikih zvijezda

Veliki remont

Arteta želi prodati jedanaest igrača, među njima nekoliko velikih zvijezda

E. Oštraković

Trener Arsenala, Mikel Arteta, u narednom prijelaznom roku spreman je napraviti totalni remont ekipe.

Naime, kako javljaju engleski mediji, Arteta želi prodati čak jedanaest igrača, među kojima je nekoliko velikih zvijezda.

Prvi na listi je trenutno rezervni golman Martinez, koji nije impresionirao Artetu, te ne predstavlja veliku konkurenciji prvom golmanu Arsenala Leni.

Želi Arteta prodati i četiri defanzivca kako bi stvorio mjesta za nove igrače. Tako bi Arsenal trebali napustiti Holding, Mustafi, Sokratis i Sead Kolašinac.

Kada je riječ o veznom redu, Arteta se želi riješiti neposlušnog Guendouzija, zatim Xhake, te Torreire.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Najveće tri zvijezde vezane su za napad Arsenala, a riječ je o Ozilu koji ima platu čak 350 hiljada funti sedmično, te Aubameyangu i Lacazetteu.

Ostaje da vidimo da li će Arteta uspjeti odraditi remont ekipe, te ko bi bile potencijalne zamjene za igrače koji bi otišli.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SakeArsenal
Mamac za Gaziju
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi