Cristiano Ronaldo im je sve

Vozač autobusa otkrio da u Portugalu imaju jasan zakon: Ako želite preživjeti morate ovo poštovati!

Endin Čaušević

Na društvenim mrežama pojavio se sjajan video iz Portugala koji će sigurno oduševiti Cristiana Ronalda.

Jasno je da je Ronaldo najveća zvijezda u Portugalu, a koliko ga vole i cijene u ovoj državi najbolje pokazuje video koji je ovih dana hit na društveni mrežama.

Naime, u centru pažnje je jedan od vozača autobusa koji se brine za turiste koji dođu u ovu zemlju.

On im je pokušao objasniti najveći portugalski zakon i svi su bili uvjereni da je riječ o ozbiljnim stvarima. No, kada je on na kraju spomenu Ronalda oni su počeli da se smiju.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

"Morate poštovati ovaj zakon ako želite da preživite u Portugalu, vjerujte mi. Ako niste saglasni sa mnom imate dvoja vrata s desne strane da izađete. Zakon je jasan. Cristiano Ronaldo je najbolji fudbaler na svijetu", kroz smijeh je rekao vozač autobusa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.