Miralem Pjanić donio odluku: Samo Barcelona ili ne idem nigdje

Bh. reprezentativac prelomio

Miralem Pjanić donio odluku: Samo Barcelona ili ne idem nigdje

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić (30) jasno je poručio rukovodstvu Juventusa da samo želi transfer u Barcelonu.

Bh. veznjak se već dugo povezuje s katalonskim timom. Ipak, svi pokušaju Barce da ga zamijene za nekog od svojih fudbalera su propali, a put Torina su željeli poslati Arthura Mela i Ousmanea Dembelea.

Međutim, javila se nada da bi Melo mogao da se predomisli. Dok on još razmišlja o odlasku, Pjanić je rukovodstvu Juventusa poručio da ne želi nigdje drugo osim u Barcelonu.

Kako navodi Tuttosport, Pjanić je na stolu imao ponudu francuskog prvaka PSG-a. Iako je ona bila poprilično dobra, odbio je Parižane i samo želi na Nou Camp.

Također, italijanski list piše da Pjanić nije uopšte želio saslušati ponudu Chelseaja. Ne želi put Londona, ali ni Pariza i jasno je svima poručio da samo Barcelona dolazi u obzir.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Katalonci su u Pjanića uz Lautara Martineza postavili kao glavni cilj za dovođenje ovog ljeta, a vidjet ćemo hoće li im to na kraju poći za rukom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Dosadili ste i bogu i narodu sa ovim nagadjanjem - naprdjivanjem , verglate vec par dana
12 1
Keno
necu iz juventusa nema sanse
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi