Sami objavljuju dokaze koji im ne idu u korist

Instagram Jovićeve djevojke će "doći glave" još dvojici fudbalera?

Luka Jović, bez dileme veliki promašaj Real Madrida, nastavlja upadati u probleme. Jedan od glavnih "okidača" njegovih problema su društvene mreže.

Nedavno je mladi napadač, dok se oporavlja od povrede stopala zbog koje će propustiti prve mečeve nastavka La Lige, organizovao roštilj u svom španskom domu na kojem je prisustvovalo više njegovih prijatelja.

Jović je slike sa roštilja "nonšalantno" postavio na svoj Instagram i sada bi se mogao suočiti sa kaznom La Lige koja je izdala preporuke da igrači izbjegavaju kontakte, druženja i sastanke grupa više osoba, posebno sada kada se nakon pauze zbog pandemije koronavirusa očekuje nastavak sezone.

Međutim, Jović koji svakako ne može trenirati sa ekipom možda i nije u tolikom problemu, ali zbog njegove djevojke Sofije sada jesu.

Sofija očigledno nema pametnija posla od "bavljenja" Instagramom, pa je na isti postavila snimak kupanja u bazenu Ivana Šaponjića (Atletico Madrid), Nikole Maksimovića (Getafe) i Luka Jovića.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dvojice srbijanskih fudbalera nije bilo na prvim slikama sa roštilja, ali su sada u javnost izašli snimci njihovom druženja i kupanja u bazenu bez ikakvog poštivanja mjera socijalnog distanciranja, nošenja zaštitne opreme, izbjegavanja kontakata sa osobama van svojih klubova itd.

Maksimović i Šaponjić bi se zbog Sofijinih snimaka mogli naći u problemu sa La Ligom i svojim klubovima, par dana pred nastavak španskog šampoionata.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.