Fanovima se u početku nije svidjelo što je Ramos pustio bradu, ali sada ih je baš iznenadio

Sve bolje izgleda

Fanovima se u početku nije svidjelo što je Ramos pustio bradu, ali sada ih je baš iznenadio

E. Čaušević

Sergio Ramos je nedavno proslavio svoj 34. rođendan, ali je fizički u najboljoj formi ikad.

Ramos je vrijedno radio tokom karantina i oduševio je trenere Real Madrida kada se vratio na trening. U potpunosti je spreman za nove izazove i može biti primjer za sve igrače.

Međutim, navijači su iznenađeni što je tokom pauze Ramos odlučio ponovo pustiti kosu, ali i bradu koja nikad nije bila duža.

Mnogima se ne sviđa kako brada stoji kapitenu Reala, ali čini se da je iz dana u dan sve bolje. Ramos je ponovo objavio fotografiju na Instagramu i pokazao je svoj imidž.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Image

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Ko kakav vehabija
0 4
Zeleni_zub
ko robinzon kruso
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi