Još uvijek u Mostaru

Nusmir Fajić i FK Velež opet zajedno? · Saznajemo

U maju su Fudbalski kub Velež i Nusmir Fajić u dogovoru raskinuli saradnju, nakon što je iskusni napadač izrazio želju da promijeni sredinu.

Fajić je u ljeto 2018. godine došao u FK Velež i zaista je bio jedan od glavnih igrača mostarskog kluba, pomogao je Rođenima da se vrate u Premijer ligi, ali je iznenadio navijače i klub kada je sredinom maja odlučio da ode.

"Fajiću se zahvaljujemo na saradnji te mu želimo mnogo sreće u nastavku karijere", poručili su mu tada iz Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čekalo se da Fajić pronađe novi angažman, ali to se još nije desilo. On se i dalje nalazi u Mostaru, a kako neslužbeno saznajemo, ne bi imao ništa protiv da naredne sezone bude član Veleža.

Njegove dobre partije navijači Veleža nisu zaboravili, a da li će se desiti preokret i da li će provjereni špic ponovo predvoditi Rođene u borbi za Evropu, pokazat će vrijeme. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.