Do kada će se igrati jesenji dio Premijer lige?

Prijedlog treba usvojiti IOBiH

Do kada će se igrati jesenji dio Premijer lige? · Saznajemo

E. Čaušević

Predstavnici Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine danas su održali novu video konferenciju s bh. premijerligašima.

Sezona u našoj zemlji zvanično je prekinuta prošle sedmice, a sada se klubovi već okreću novim izazovima. Nova sezona Premijer lige počinje 1. avgusta, te se na današnjoj video konferenciji pričalo o izazovima koji čekaju Savez i bh. premijerligaše.

Jasno je da će se zbog kašnjenja početka lige morati malo zgusnuti raspored kako bi se sve odigralo u zadanom roku.

Na današnjoj video konferenciji zajednički prijedlog većine klubovi je da se u jesenjem dijelu Premijer lige odigra 19 kola. Liga počinje 1. avgusta, a prema tom planu 19. kolo bi se igralo 12. i 13. decembra.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da bi sve to bilo ozvaničeno ovaj prijedlog s današnje video konferencije predstavnika Saveza i bh. premijerligaša treba Takmičarska komisija da dostavi na usvajanje Izvršnom odboru NSBiH.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Asam85
Ako uopšte i počne. I ako počne, da li će se igrati pred praznim tribinama i kako će finansijski sve to podnijeti naši klubovi, s obzirom da je bilo žalbi da se takav fudbal ne isplati i da mnogima iz tog razloga prija što sezona nije nastavljena.
0 0
Realist
Treba samo samnjit zimsku pauzu jer je 3 mjeseca besmisleno i onda ce bit vremena za sve
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti