Napravio profil na Instagramu

Mersudin Ahmetović oduševio navijače Sarajeva, a saigrači su odlučili da ga "poguraju"

Endin Čaušević

Početkom prošle sedmice sezona Premijer lige je zvanično prekinuta, a konačan ishod je odlučen prema trenutnom stanju na tabeli.

Tako je titula prvaka BiH dodijeljena ekipi Sarajeva, dok su iz lige ispali Čelik i Zvijezda 09. Također, proglašen je i najbolji strijelac, a taj trofej pripao je Mersudinu Ahmetoviću koji je do prekida lige postigao 13 golova.

Napadač Sarajeva i danas se našao u centru pažnje jer je obradovao svoje saigrače i navijačem odlukom da se pridruži društvenoj mreži Instagram.

Ahmetović je za kratko vrijeme dobio preko hiljadu pratitelja, a u tome mu uveliko pomažu saigrači koji su odmah obavijestili svoje fanove da je robusni napadač Sarajeva odlučio da napravi profil na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.