Gdje će Anel Hadžić nastaviti karijeru?

Povezivao se i s FK Sarajevo

Gdje će Anel Hadžić nastaviti karijeru? · Saznajemo

E. Čaušević

Bivši bh. reprezentativac Anel Hadžić nakon četiri sezone napustio je mađarski MOL Vidi, te je sada slobodan igrač.

Ovaj 30-godišnji veznjak je u Mađarsku stigao na ljeto 2016. godine iz turskog Eskisehirspora, ali nakon što mu je istekao ugovor odlučio je da napusti klub, te će sreću potražiti negdje drugo.

Hadžić se na zimu povezivao s dolaskom u FK Sarajevo, a nakon što je sada postao slobodan igrač navijači bordo kluba su sigurni da će karijeru nastaviti upravo na Koševu.

Međutim, iako se povezivao sa Sarajevom prema njegovim riječima nije bilo kontakta s bordo klubom u posljednje vrijeme. Hadžić nam je otkrio da ima nekoliko ponuda, ali da još uvijek nije ništa konkretno.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bivši Zmaj trenutno je fokusiran da se što bolje odmori i napuni baterije za nove izazove, a ime novog kluba će uskoro biti poznato. Da li ćemo Hadžića naredne sezone gledati na terenima u BiH ostaje nam da vidimo.

Hadžić je ponikao u dresu Rieda, a igrao je još za Sturm iz Graza, Eskisehirspor i MOL Vidi. U dresu naše reprezentacije upisao je 14 nastupa.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Lijepo je vidjeti da neki nas klub pregovara sa igracima koji imaju plate preko 30 hiljada maraka. Svaka cast komsije!
16 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi