Neće produžiti ugovor

HŠK Zrinjski potvrdio odlazak Čurjurića

Samir Mlaćo

HŠK Zrinjski danas je i zvačno potvrdio odlazak vezista Ivana Čurjurića.

Kao što je SportSport.ba ranije i najavio, Zadranin i Plemići nisu postigli dogovor o nastavku saradnje nakon isteka ugovora.

U Zrinjski je Čurjurić stigao krajem januara 2019. godine iz redova sarajevskog FK Željezničar. Ovaj ofenzivni vezni igrač imao je nekoliko zapaženih partija za Mostarce, no u posljednje vrijeme njegova minutaža je bila smanjena.

"HŠK Zrinjski se zahvaljuje i želi sve najbolje u nastavku karijere Ivanu Čurjuriću, koji je u našem dresu upisao 37 službenih nastupa i postigao četiri pogotka", objavili su Plemići.

Nije poznato gdje će ovaj Zadranin nastaviti karijeru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.