Ovo bi bio sjajan potez

Zidane koristi kaznu Manchester Cityja i dovodi dvije velike zvijezde u Real Madrid!

Esmer Oštraković

Trener Real Madrida, Zinedine Zidane, već je počeo razmišljati o izgledu svoje ekipe za narednu sezonu.

Dva pojačanja pronašao je u Manchester Cityju, a u korist mu ide i zabrana koju bi klub iz Engleske trebao dobiti.

Naime, Manchester City skoro pa sigurno naredne dvije sezone neće nastupiti u Ligi prvaka, što bi moglo natjerati glavne zvijezde na odlazak.

Upravo tome se nada i Zidane koji iz ove ekipe želi dovesti dva igrača, a riječ je o Kevinu de Bruyneu i Raheemu Sterlingu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

De Bruyne je već u nekim izjavama objasnio kako će vjerovatno napustiti klub, ako ne bude igrao Ligu prvaka, što dodatno ide u prilog Real Madridu.

Ostaje da vidimo kakav će odgovor nogometaša, ali i Manchester Cityja biti na eventualne ponude od strane čelnika Real Madrida.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.