N'Golo Kante pred transferom karijere

Želi ga kraljevski klub

N'Golo Kante pred transferom karijere

E. Čaušević

Real Madrid će ovog ljeta sigurno napraviti dosta promjena što se tiče igračkog kadra.

Kraljevski klub želi malo osvježiti svoju ekipu, a Florentino Perez je poručio da imaju veliki budžet za nova pojačanja. Iako su mnogi klubovi u finansijskoj krizi zbog pandemije čini se da za Real Madrid to ne važi.

Madridski AS objavio je danas da će najviše promjena biti u veznom redu u kojem igraju fudbaleri koji su većinom na zalasku svojih karijera i Perez ima cilj da podmladi taj dio ekipe.

Navodno, prva želja Kraljeva ovog ljeta je sjajni francuski veznjak N'Golo Kante koji je trenutno član Chelseaja. Real će pokušati dovesti ovog 29-godišnjeg igrača i spremni su platiti čak 75 miliona eura za njega.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kante s londonskim klubom ima ugovor do ljeta 2023. godine i bit će zanimljivo vidjeti da li će ga Chelsea prodati s obzirom da je jedan od najvažnijih igrača ekipe koju vodi Frank Lampard.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt
VI kao da ne znate kako funkcionira internet novinarstvo ! Otvorili ste vijest , pročitali i to je to ! Naslov , Real , Barca , Messi , Ronaldo ... su mamac za klik , sto je u stvari i cilj ! E sad , je li vijest tacna ili nije ?! To je nebitno !
0 2
Penderinos
Svakog vodi ostavi mi kantea, najjači igrač Chelsea ubjedljivo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi