Provokacija ili nešto drugo? Uglavnom, Bale je navukao veliki bijes navijača zbog poteza na treningu

Opet igra golf...

Provokacija ili nešto drugo? Uglavnom, Bale je navukao veliki bijes navijača zbog poteza na treningu

E. Škorić

Velški reprezentativac Gareth Bale ponovo je iznervirao navijače Real Madrida.

Bale se vratio treninzima pred duel Reala protiv Eibara,m a na timskoj slici sa treninga Bale je opet izvodio golferske poteze.

Opet je podsjetio na to kako Španci tvrde da je veliki broj povreda posljedica igranja golfa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Vels, golf, Madrid" bila je njegova poruka kada se plasirao sa svojom zeljom na Evropsko prvenstvo, a navijači kraljevskog kluba smatraju njegovo ponašanje neprihvatljivim.

Bale je ostao u Realu unatoč brojim glasinama, uostalom ima i dobar ugovor koji traje još dvije godine, a protiv Eibara neće biti starter jer Zinedine Zidane sprema tim sa napadačkim triom Asensio - Benzema - Hazard.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1591186054
Odmah se drami.Nije ništa loše mislio i nikakva provokacija ja mislim da je ovo bio oblik šale ali balerine to pogrešno protumače i još će kaznu popiti
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi