EPA

Kad on priča, svi slušaju

Fotografija s utakmice pokazuje ko je pravi gazda u Barceloni

Društvene mreže preplavila je fotografija nastala na subotnjoj utakmici 28. kola LaLige između Mallorce i Barcelone (0:4).

U tom susretu Katalonci su, očekivano, došli do pobjede uz veliki doprinos Lionela Messija koji je uz gol upisao i dvije asistencije, ali na kraju nije bila tema njegova partija već utjecaj koji ima u timu.

Naime, na društvenim mrežama hit je postala fotografija na kojoj se vidi kako Messi za vrijeme utakmice daje upute saigračima, koji sve to pozorno slušaju, uključujući i trenere Quiquea Setiena i Edera Sarabiju.

"Slika koja vrijedi više od hiljadu riječi. Kad Messi priča, svi slušaju", piše katalonski Sport.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ove sezone Messi je ukupno zabio 25 golova uz 18 asistencija.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.