Argentinac sve lošiji i lošiji: Conte šalje Lautara na klupu?

U jeku špekulacija o transferu u Barcelonu

Argentinac sve lošiji i lošiji: Conte šalje Lautara na klupu?

Interes Barcelone za napadača Intera Lautara Martineza je već dobro poznata priča.

Mnogi su uvjereni da će Barcelona ovog ljeta uspjeti dovesti Argentinca koji bi u budućnosti potpuno trebao zamijeniti Luisa Suareza.

Međutim, kako špekulacije traju tako Martinez igra sve lošije i lošije.

Razočarao je blijedom partijom i u revanšu polufinala Kupa Italije protiv Napolija, a kada se sve sabere, Martinez posljednjih šest utakmica u dresu Intera nije postigao gol. Prije toga je na 26 mečeva postigao 16 golova.

Kritike na račun Martineza od strane navijača i medija ponovo stižu, a Gazzetta dello Sport piše da bi ga Conte mogao smjestiti na klupu za rezervne igrače.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Trener Conte na raspolaganju i dalje ima oporavljenog Alexisa Sancheza, pa bi u nastavku sezone Serije A (koji se uskoro očekuje) Čilenac mogao praviti društvo Lukakuu u napadu Nerazzurra.

Lautaro Martinez je posljednji gol u dresu Inter postigao još krajem januara (naravno, polovinom marta je došlo do suspenzije svih takmičenja zbog pandemije koronavirusa), a u drugom dijelu sezone pada i po svim ostalim statističkim parametrima.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
ovaj meni baca na Jovica, jedno vrijeme dobar, svi pricaju o njemu i lagano pada s fromom u zaborav
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi