"Griezmann izgleda kao 14-godišnje dijete"

Bivši igrač Reala kritikovao Francuza

"Griezmann izgleda kao 14-godišnje dijete"

Edmir Škorić

Antoine Griezmann je i dalje izložen velikim kritikama u Španiji nakon što je Barcelona za njega prošlog ljeta izdvojila 120 miliona eura.

Francuz je kao veliko pojačanje došao u Barcelonu, ali nikako da se prilagodi igri Katalonaca i sada ima samo sreću što je Luis Suarez duže vrijeme bio van terena.

U subotu je u duelu s Mallorcom bio starter, ali je zamijenjen nakon nepunih sat vremena igre. Bio je vidno ljut, ali bivši igrač Real Madrida Javier Balboa oštro ga je kritikovao.

«Jedan je od najboljih igrača na svijetu, on je u Barci, igra uz Messija i Suareza, ali ne pojavljuje se na terenu. Izgleda kao dijete od 14 godina, a svjetski je prvak!", izjavio je Balboa, dodavši:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne može se prilagoditi igri Messija, Suareza i Barcelone? To je pitanje volje i stava. Braithwaite je došao iz Leganésa i to je uspio napraviti", istakao je nekadašnji član Kraljeva iz Madrida.

Ukupno je na 38 mečeva ove sezone Griezmann zabio 14 golova uz četiri asistencije. U La Ligi ima osam golova na 27 mečeva.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi