Bira između dvije države

Misimović razgovarao sa potencijalnim Zmajem: Jako je interesantan

Za koga će igrati u budućnosti Anel Ahmedhodžić? Pitanje je to koje je u posljednje vrijeme vrlo aktuelno, što i nije iznenađujuće imajući u vidu da se radi o velikom potencijalu koji su, uostalom, prepoznali i Šveđani.

Mladi fudbaler koji igra za Malmo je prošao sve omladinske selekcije Švedske, u januaru je imao priliku zaigrati i za "A" tim, ali kako se radilo samo o prijateljskoj utakmici i dalje je dostupan BiH. 

I u N/FSBiH su svjesni da bi Ahmedhodžić u godinama koje dolaze mogao dobro doći Zmajevima, a zadatak da razgovara sa 1.93 centimentra visokim defanzivcem dobio je Zvjezdan Misimović koji, barem za sada, nije želio otkrivati više detalja o ovoj misiji.

"Jako je interesantan igrač, mlad, pred njim je budućnost... Razgovarali smo, ne krijem, ali ne bih o detaljima još uvijek", kazao je Misimović za SportSport.ba. 

Po pitanju cijele priče nedavno se oglasio i sam Ahmedhodžić, koji je priznao da ga otac nagovara da igra za BiH, ali da konačnu odluku još nije donio.

Osim Ahmedhodžića, među fudbalerima koji se nalaze na radaru N/FSBiH još su Dinamov Emir Dilaver, Dennis Hadžikadunić koji igra u Rusiji za Rostov, zatim Bećir Omeragić iz Zuricha...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.