12

Komentari (12)

Penderinos
manijaci_____
Misketa za predsjednika, jedini u ovom korumpiranom savezu koji nesto radi
zeljo19
Nerazumijem zasto jos ovijek mediji spominju Dilavera za BiH. Momak nece da se odrekne Austrijskog drzavljanstva. To je gotova prica. Plus momku ce 30 godina uskoro. GOTOVA PRICA ljudi!!!
Penderinos
Ovaj Hadzikadunic ima i crnogorsko državljanstvo ne znam kakve on ikma veze sa BIH ?
Penderinos
@batistuta15 i moj dedo je hebavao englesku kraljicu pa ne znaci da sam Lord
Penderinos
@batistuta15 haj šuti bogati, ti bi dao i guzice da ovaj zaigra za BH. Gotova prica
Penderinos
@batistuta15 ama jesi navalio sa tim dobojom yebo te više doboj, samo doboj, doboj ponavljas ko papagaj
Penderinos
@batistuta15 sigurno ti je majka zažalila što nije napravila pobačaj, kad vidi kakvog je debila rodila
Jupp
@batistuta15 ne treba se sa ovim raspravljati.. glup ko ko khuraz inace ili je neki balavac koji ne razumije svijet..
meni je par puta se kacio na komentar, naravno neke nebuloze uvijek pominje.. kretenko pravi.

Dzaba ti njemu govorio da su iz Doboja, glup je da to shvati ..
Penderinos
@Jupp samo zatucani stvor može govoriti takve gluposti, kladim se da nisi mrdno iz svog sela u Bosni , nisi vidio svijeta, stoga me i ne čudi to luđačko ponašanje. Najbolje ti je da ugasis profil kad ne znaš s ljudima idi čuvaj ovce po poljima to ti jedino ide od ruke
Penderinos
@Jupp zato koristiš priliku da po ceo dan visiš po BH. portalima i pises komentare. To dovoljno govori o tvojoj angazovanosti u stvarnom svetu. Smesan si
Jupp
@Penderinos glupane, ima 315 komentara, a registrovan si prije manje od mjesec dana i ti meni pricas kako ja visim po “ceo” dan na portalu ? Jesi ti retardiran ? Procitas li ti uopste sta napises prije nego sto pritisnes dugme ?
I nemoj smarati vise decko, postao si pravo dosadan i shodno tome ides na block listu.. tvoja glupost prelazi sve granice, a nisi moj nivo pa da se raspravljam s tobom..
Lp
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.