Bh. napadač odlazi iz Salzburga?

Španski trener ne krije: Naravno da želim Prevljaka

U Eupenu svim silama žele zadržati Smaila Prevljaka.

Napadač fudbalske reprezentacije BiH za Eupen je igrao u protekloj sezoni kao posuđen igrač Red Bull Salzburga, a ono što je za kratko vrijeme pokazao oduševilo je sve u klubu.

Na pet utakmica Prevljak je postigao četiri pogotka, a s obzirom na sjajnu statistiku ne čudi što čelnici Eupena već vode pregovore sa "Bikovima" oko eventualnog otkupa ili nove posudbe.

"Naravno da bih volio da Smail ostane s nama i naredne sezone, ali to neće biti nimalo lako. Pokazao je snažne performanse", kazao je španski trener Benat San Jose koji Eupen vodi od prošlog ljeta.

Prevljak se u međuvremenu vratio u Salzburg, a u narednim danima trebalo bi biti poznato hoće li ostati u austrijskom klubu ili će ponovo pakovati kofere.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.