U ponedjeljak prozivka

Igrači Zrinjskog guštaju na Jadranu pred početak priprema za novu sezonu

Endin Čaušević

Bh. premijerligaši lagano počinju pripreme za novu sezonu Premijer lige.

Nova sezona u Premijer ligi naše zemlje počinje 1. avgusta, a sigurno da svi jedva čekaju utakmice koje nismo gledali još od sredine marta kada je sezona prekinuta zbog koronavirusa.

Igrači Zrinjskog imaju još danas i sutra vremena za odmor jer će u ponedjeljak biti održana prozivka koja će označiti početak pripremnog perioda za Plemiće.

Tokom odmora igrač ovog tima Luis Ibanez odlučio je neko vrijeme provesti na Jadranu, a tu mu se priključio i golman Zrinjskog, Ivan Brkić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oni su na Instagramu objavili fotografiju s ljetovanja, te su pokazali da pune baterije za nove izazove u dresu mostarskog kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.