Neće produžiti ugovor

Ništa od dogovora: Kosta Manev neće ostati u Veležu! · Saznajemo

Endin Čaušević

Fudbaleri Veleža u srijedu su počeli pripreme za novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Feđa Dudić je na stadionu Rođeni održao prozivku igrača na koje će računati u novoj sezoni, te je poručio da će klub tražiti pojačanja samo na deficitarnim pozicijama.

Ovih dana dosta se špekulisalo o tome šta će biti s makedonskim defanzivcem Kostom Manevom kojem ističe ugovor s Veležom. Manev je u Velež stigao prije godinu dana, te je potpisao ugovor na jednu sezonu.

U klubu su bili zainteresovani da produže saradnju s ovim 27-godišnjim igračem, ali nakon serije pregovora na kraju dogovor nije postignut.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako SportSport.ba saznaje Velež i Manev nisu postigli dogovor oko novog ugovora, te Makedonac neće biti član Rođenih u novoj sezoni.

Manev je u Velež došao prošlog ljeta iz Vardara, a u protekloj sezoni u dresu mostarskog kluba upisao je 19 nastupa, te je pružio dosta dobre partije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.