Novi datum će se naknadno odrediti

Otkazana sjednica Izvršnog odbora NSBiH koja se danas trebala održati

Endin Čaušević

Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH danas je u 14 sati trebao održati sjednicu, ali je ona otkazana.

Na današnjoj sjednici trebalo se raspravljati o prijedlozima za novu sezonu, ali također i o zahtjevima NK Čelik i FK Zvijezda 09 o proširenju Premijer lige naše zemlje.

No, kako je potvrđeno za SportSport.ba ova sjednica je otkazana zbog smrtnih slučajeva u porodicama dvojice članova Izvršnog odbora.

Novi datum održavanja sjednice IO NSBiH će biti uskoro poznat. Ovu sjednicu nestrpljivo čekaju i Čeliku i Zvijezdi 09, ali na razmatranje svojih zahtjeva ovi klubovi će morati još malo sačekati.

Kao što je već poznato Čelik i Zvijezda 09 traže ostanak u društvu najbolji, te proširenje Premijer lige sa 12 na 14 klubova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.