Zvijezda 09 imenovala novog trenera

Ranije vodio Podrinje

Zvijezda 09 imenovala novog trenera · Zvanično

Čelnicima Zvijezde 09 nije trebalo dugo da imenuju novog šefa stručnog štaba.

U martu je Zvijezda 09 za trenera postavila Pericu Ognjenovića, ali prekid sezone i ispadanje u niži rang doveli su do toga da ovaj nekadašnji fudbaler Reala napusti klub bez da pritom debituje.

Za novog trenera Boris Stanišić je u međuvremenu odlučio postaviti Zumbula Mahalbašića, koji je prozivku pred početak naredne sezone zakazao za 26. juni u 11:00 sati.

"Gospodin Mahalbašić će zajedno sa kolegama iz sportskog sektora sastaviti prijedlog aktivnosti u prijelaznom roku o kojem će IO razgovarati na vanrednoj sjednici", saopštili su, između ostalog, iz Zvijezde 09.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Izvršni odbor Zvijezde 09 također se zahvalio sportskim prijateljima, klubovima, privrednim društvima, a posebno navijačima za veliku podršku prijedloga koji su uputili Savezu za proširenje Premijer lige BiH sa 12 na 14 klubova u takmičarskoj sezoni 2020/21.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi