Ostaje na Old Traffordu

Scott McTominay produžio ugovor s Manchester Unitedom

Endin Čaušević

Manchester United je danas obradovao svoje navijače objavom da je Scott McTominay produžio ugovor.

Ovaj 23-godišnji vezni fudbaler je produkt Unitedove akademije, te je u klubu još od 2012. godine McTominay je za Crvene đavole debitovao 2017. godine, te se uspio ustaliti u prvoj postavi.

U Manchester Unitedu su to znali prepoznati i odlučili su mu ponuditi novi ugovor koji je on prihvatio. McTominay je tako s Unitedom produžio saradnju do ljeta 2025. godine.

"Sretan sam što sam produžio ugovor i što ću i u budućnosti biti dio ovog tima. Uvijek sam bio navijač ovog kluba i nastavit ću da dajem sve od sebe na terenu u svakoj utakmici", poručio je McTominay.

Od debija 2017. godine pa do danas McTominay je u dresu Uniteda odigrao 75 utakmica, te je postigao šest golova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.