Igrač Manchester Uniteda doživio nevjerovatnu transformaciju: Dobio tri kilograma mišićne mase

Greenwood nije gubio vrijeme

Igrač Manchester Uniteda doživio nevjerovatnu transformaciju: Dobio tri kilograma mišićne mase

Endin Čaušević

Fudbaler Manchester Uniteda, Mason Greeenwood, nije gubio vrijeme tokom trajanja karantina u Engleskoj.

Sezona u Premiershipu konačno se nastavila nakon tri mjeseca, a Crveni đavoli prvi meč odigrali su sinoć protiv Tottenhama. Od prve minute igrao je i Greenwood koji je nakon završetka karantina bio najveće iznenađenje.

Greenwood je vrijedno trenirao u kućnoj izolaciji i nije gubio svoje vrijeme, a to mu se itekako isplatilo.

Naime, već na prvom treningu doktori su bili iznenađeni jer je dobio tri kilograma mišićne mase tokom pauze, te je njegovo tijelo izgledao neprepoznatljivo u odnosu na period od tri mjeseca prije toga.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I navijači su odmah primijetili na njemu razliku, te da izgleda dosta "veće". Greenwood je prije bio dosta mršav, ali sada je to prošlost.

[twitter]https://twitter.com/_UtdHarry/status/1273883280430030848[/twitter]

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
U poslednje vreme sve vise pišete o fudbalerima koji su u doba korone dobili na mišićnoj masi, kao na primer goretzka, hasic , pa sada i ovaj, u biti jedini razlog što su se do te mete razvili lezi u tome da su se jako malo kretali, nije bilo napornih treninga utakmica , gde se troši sila kalorija, kada ti ostaje jako malo vremena za odlazak u teretanu, kada nemaš dovoljno sna, sve to ostavlja posledice...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti